rieten hoed

Ben je op zoek naar een mooie hoed die lekker licht is en die ideaal is voor de zomerdagen? Kies er dan zeker voor om een rieten hoed aan te schaffen. Een outdoor hoed wordt ook gedragen door veel bekende mensen en ook onze koningin Maxima is regelmatig te vinden met diverse stro en rieten hoed. Het voordeel van een rieten hoed is dat hij tijdloos en modern is en goed past bij veel verschillende outfits. Ook is het model traditioneel te noemen maar kun je vaak een rieten hoed uitkiezen die ook trendy is. Bij hatland kun je kiezen uit een groot aanbod dat bekend staat vanwege zijn hoogwaardige kwaliteit, maar ook een goede duurzaamheid.

 bekendste modellen

Wanneer jij een nieuwe rieten hoed wilt kopen dan kun je dus kiezen uit veel verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie rieten hoed in de vorm van het panama of het fedora model. Deze hoeden zijn echte zonnehoeden en ideaal geschikt voor tijdens het warme weer. Kies ervoor om een mooie wandeling door de stad of op het strand te maken met zo’n hoed. Ook kun je bij hatland kiezen uit een groot aanbod van andere hoeden. Ideaal wanneer je naast een rieten hoed meer hoeden wilt aanschaffen om je collectie te vergroten.

 Stro hoed

Een voordeel van een riet en strohoed is dat hij dus lekker licht is en ook erg fris is. Dit maakt de rieten hoed ideaal voor tijdens de lente en de zomer. Je zult immers minder snel gaan zweten. Daarnaast zijn veel van deze hoeden ook gemaakt van een ademende stof die je hoofd lekker koel houd en ervoor zorgt dat jouw outfit nog beter word. Kies ervoor om de hoed te combineren met een outfit die jij mooi vindt, en die past bij jouw wensen. Ook kun je kiezen uit verschillende stijlen en natuurlijk zijn de hoeden in diverse maten verkrijgbaar om aan te schaffen bij hatland.