‘’Ik schreef me in bij de theaterschool’’

Deelnemen aan een toneelstuk/voorstelling. Iedereen heeft het wel eens gedaan toen hij of zij klein was en nog op de basisschool zat. Vele kinderen die meededen aan de wekelijkse weekviering vonden het altijd erg spannend. Ook vonden sommige dit niet zo spannend en vonden het juist wel leuk en interessant. Net zoals ik. Ik vond het namelijk altijd leuk om mee te doen aan zo’n weekviering. Met name zich voordoen als een ander vond ik erg leuk. Toen ik van de basisschool af ging was het uit met de pret, om het zo maar even te zeggen. Natuurlijk waren er wel een paar activiteiten. Maar niemand kwam naar die voorstelling opdagen. Nu ik klaar ben met school en een tussenjaar heb genomen, had ik genoeg tijd om na te denken over een opleiding op het gebied van acteren.

‘’Vertrouwen in een goede afloop’’

In de afgelopen herfst begon ik met het zoeken van een opleiding in de theaterwereld. Ik typte op Google ‘’Theaterschool’’ in en kwam al snel uit bij Theaterschool Amsterdam. Dit leek me wel wat. Een erg leuke school met leuke mensen, hoogopgeleide docenten die alles weten van acteren, een mooi gebouw en de leukste lessen. Toen ik dat las in een recensie, was ik meteen verkocht. Op de website stond ook deze informatie maar dan in een andere context. Ik schreef me daarom ook in. Nu is het alleen nog wachten op een bevestiging van de Theaterschool. Ik heb in ieder geval wel vertrouwen in een goede afloop.