Magazijnoplossingen voor ieder bedrijf

grootvakstelling

Duurzaam, flexibel en niet duur, dat klinkt als de ideale magazijnoplossing en eigenlijk is dat het ook. Entresolvloeren zijn ideale oplossingen in grote en kleine magazijnen. De vloeroppervlakte van een magazijn blijft gelijk, je werkt gewoon de hoogte in. Een ander groot voordeel van een entresolvloer is de mobiliteit van de constructie. Deze investering blijft bewaard ook als je van pand verandert. Stel je eens voor, dat je jouw magazijn grondig hebt verbouwd, maar door een onvoorziene snelle groei van jouw bedrijf heb je toch een nieuw pand nodig. Jouw investering is voor niets geweest. Niet met een entresolvloer.

Is een entresolvloer iets voor jouw bedrijf?

De entresolvloer kun je namelijk eenvoudig meenemen en uitbreiden. Heeft jouw volgende pand wel de juiste vloeroppervlakte en een mooie hoogte, dan ben je snel klaar voor de toekomst met entresolvloeren. Je kunt tevens geleidelijk groeien door steeds delen uit te breiden met dit systeem. Dat maakt de financiële kant van magazijninrichting ook al een stuk eenvoudiger uit te voeren. Een ander punt is dat door de flexibiliteit van de constructie een entresolvloer ook tweedehands aan te schaffen is. Dat verlaagt de kosten ook nog eens aanzienlijk. De integratie met andere oplossingen zoals grootvakstellingen en palletstellingen geeft je de ruimte meerdere opslagmethodes naast elkaar te gebruiken.

Wat kan een entresolvloer nog meer?

Zoals je ziet is een entresolvloer en een palletstelling een eenvoudige, goedkope en flexibele oplossing in ieder magazijn. Het unieke van deze producten is het feit dat ieder bedrijf zowel groot als klein er evenveel van kan profiteren. En daarmee is het dus uniek in zijn soort. Vergeet niet dat de toepassingsmogelijkheden van entresolvloeren verder gaat dan alleen in magazijnen. Ook in fabriekshallen en andere bedrijfspanden zijn ze geweldig. Je kunt er eenvoudig een kantoorruimte van maken op de fabrieksvloer en zelfs in co-werk ruimtes worden ze veelvuldig gebruikt voor het opsplitsen van ruimtes voor de verschillende bedrijven.