Het direct regelen van jouw uitvaart Nijmegen

Voor het overlijden gebeurt er zoveel om je heen. Het regelen van jouw uitvaart Nijmegen voelt voldaan maar ook opgelucht. we stellen jou graag gerust zodat jij weet waar je dierbare aan toe zijn. Ook al weet je dat deze dag eraan komt is het fijn als alles direct goed geregeld is. Wanneer jij je hierop goed voorbereid is er niks waar jij je om zorgen hoef te maken. Hierbij zullen wij jouw uitvaartwensen doornemen en ook zorgen wij Aster Uitvaartzorg dat jouw uitvaartwensen worden behaald. Graag zouden wij jou willen ontvangen bij een van ons uitvaartcentra.

Bij deze bijeenkomst luisteren wij graag naar jouw uitvaartwensen en ook naar jouw standpunt. door dat jij in gesprek gaat met ons worden jouw uitvaartwensen hoorbaar, hierna stellen we graag een berekend budget op. Vervolgens nemen wij dit door en geven wij jouw advies waar nodig is. vraag naar mogelijkheden aan Aster uitvaartzorg. 

Na het overlijden

Aster Uitvaartzorg zullen de overledene de laatste verzorging geven, en als jij het aangenaam vindt mag jij daarbij aanwezig zijn en zelfs ook helpen. In de komende dagen gaan wij in op de uitvaartwensen van de overledene zodat wij die kunnen nakomen.

het afscheid kan op een bijzondere plek plaatsvinden of op een locatie met een unieke betekenis voor jou. Na het overlijden wordt jouw arts als eerst hiervoor vastgesteld. Hierna kan er een nabestaanden contact met ons opnemen. Wanneer jou nabestaanden, dierbaren, familielid hier aan toe zijn. Uiteraard is de afscheidsceremonie of het samenkomst ook een onderwerp van het samenspraak.