Een bezoek aan de sauna doe je natuurlijk bij De Thermen

Sauna

Wil jij helemaal tot rust komen met behulp van de sauna? Bij Thermen Nijmegen ben je aan het juiste adres. Door een bezoek aan de sauna te nemen verwen jij jezelf en je lichaam. Je kan je helemaal tot rust laten komen. Je geniet dan van deze dag en wilt hier wekelijks terug komen.

Warmte

Over sauna en Thermen Nijmegen

Wil jij genieten van de sauna en luxe baden en weet je niet goed waar je dit moet gaan doen? Bij Thermen Nijmegen kan je genieten van de sauna wanneer je maar wilt. Kies je ervoor om een half uur gebruik te maken van de sauna of voor langere of kortere tijd? Het maakt allemaal niet uit, want je betaalt alleen voor hoelang jij in de sauna zit. Per minuut betaal je 12 cent. Nou dat is toch niks. Hierdoor hoef je geen vaste hoge bedragen te betalen waar je normaal anders toch geen gebruik van maakt. Er zijn 25 saunaloctaies en resorts in Nederland, dus genoeg keuze voor jou!

Traditioneel

Persoonlijke ervaring

Afgelopen week ben ik bij Thermen Nijmegen geweest met mijn moeder en we waren allebei helemaal tot rust gekomen in de sauna. We wilden alleen niet betalen voor een hele dag en bij vele andere bedrijven moest dat wel. Bij Thermen Nijmegen is aan jou de keus hoe lang je in de sauna gaat zitten. We moesten dan ook alleen betalen voor de tijd dat we gebruik hadden gemaakt van de sauna. Dus dit raad ik zeker aan aan vele andere mensen.