verhuisservice Delft

verhuizen

Bij een verhuis komt er heel wat kijken qua tijd, voorbereidingen en kosten.

De verhuisservice Delft streeft ernaar de stress van de verhuizing zoveel mogelijk weg te nemen. Daarom zijn onze diensten erg uitgebreid: van inpakken tot vervoer, meubelophaling en plaatsing.

Verhuizen op maat

Sommige mensen helpen graag een handje mee en zijn gebaat met een busje met chaufffeur, terwijl anderen het volledige werk uit handen geven. Belangrijk is zeker de plek waar u woont en waar u naartoe verhuist. Soms kan het nodig zijn een verhuislift in te schakelen, een opslagplaats te voorzien of moet uw woning nog worden opgeruimd.

Neem contact op met al uw kleine of grote zorgen. Deze verhuisservice Delft heeft een jaren lange expertise en werkt met goed getrainde medewerkers.

verhuizen

Wat met de kosten?

Het geeft de klant een gemoedsrust om vooraf de kosten te kennen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Op basis van de inventaris van uw inboedel krijgt u een transparante prijs waar u op kunt vertrouwen. Niets wordt aan het toeval overgelaten, alle offertes voor gratis verhuizingen zijn inclusief een standaardverzekering.