Overweegt u uw huis te gaan verkopen?

Onlangs hebben wij ons oog laten vallen op een leuke woning. Wij hebben deze op het oog gekregen nadat mijn man en ik nieuw werk hebben gekregen. Hiervoor was het van belang dat wij dichterbij ons werk zouden moeten wonen. Op deze manier kunnen wij snel van ons huis naar het werk en terug. Dat is voor het beroep wat wij uitoefenen zeer wenselijk. Op deze manier hebben we op Funda gezocht naar een leuke woning. Het lijkt er op dat wij onze droomwoning daarmee hebben gevonden. Wat bij de aankoop van ons huidige huis nog niet aan de orde was, was dat wij destijds nog geen makelaar in arm hadden genomen. Wij waren immers de aankopende partij en in die tijd was het nog niet nodig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Omdat wij op dit moment ons huis verkopen, is het prettig dat wij in dat proces een verkoopmakelaar betrekken. Op deze manier kan deze verkoopmakelaar zich bezighouden met waar hij of zij goed in is, namelijk een huis verkopen. Wij kunnen ons dan richten op de voorbereidingen rondom de bezichtigingen en dergelijke. Wij vonden het daarnaast prettig dat wanneer wij ons huis verkopen, wij niet persoonlijk betrokken zijn bij de bezichtigingen. Wanneer potentiële kopers dan commentaar hebben op de manier waarop wij onze woning hebben ingericht bijvoorbeeld, hoeven wij dat niet te horen op het moment dat er een verkoopmakelaar betrokken is. Omdat wij bij het huis verkopen wel een goede en betaalbare verkoopmakelaar wilden, hadden wij de behoefte om verschillende verkoopmakelaars met elkaar te kunnen vergelijken. Op het internet zijn wij bekend met het vergelijken van bijvoorbeeld elektronica of energieleveranciers, maar met een huis verkopen en de verschillende makelaar offertes vergelijken hadden wij nog geen ervaring. Wij vonden via google de website verkoopmakmelaaroffertes.nl en zijn naar deze website gegaan

Een huis verkopen, maar door welke makelaar?

Op de website verkopmakelaaroffertes.nl is het mogelijk om verschillende wensen door te geven. Vervolgens is het heel eenvoudig om verschillende makelaars met elkaar te kunnen vergelijken. Wij vonden het belangrijk dat wij niet de allergoedkoopste makelaar gingen betrekken bij het verkopen van ons huis. Wij willen namelijk wel dat zoiets zorgvuldig gebeurt, omdat wij niet wekelijks een huis verkopen. Wij hebben daarom verschillende offertes opgevraagd bij verschillende partijen via deze website. We kregen verschillende offertes in onze mailbox waarin werd aangegeven hoeveel geld het zou gaan kosten om ons huis te verkopen. Wij hebben toen gekeken bij welke makelaar ons gevoel het prettigst was. Wij hebben op die manier een makelaar geselecteerd waarvan wij het gevoel hadden dat het goed zat. Via de website was dit zomaar geregeld en hebben wij uiteindelijk een hele prettige samenwerking gehad met de verkoopmakelaar die we hebben geselecteerd.

Wilt u meer weten?

Wilt u uw huis ook verkopen, en zou u het prettig vinden om te weten hoeveel geld het u gaat kosten om een makelaar te betrekken bij dit proces? Ga dan eens:

  • Naar verkoopmakelaaroffertes 
  • Verschillende offertes opvragen via deze website
  • Een geschikte makelaar betrekken bij de aankoop of verkoop van uw woning

Wij zijn erg tevreden met onze makelaar en zijn blij dat wij deze via de website hebben gevonden.

Meer verhalen