Klussen in huis

Iedereen zit in deze tijden meer thuis dan dat we naar buiten mogen. Je let hierdoor meer op jouw huis. De kans is groot dat jij je misschien gaat irriteren aan het interieur. Dat oude behangetje begint wel erg saai te worden en een likje verf hier en daar kan ook geen kwaad. Maar waar kies je dan voor? Ga je voor strak industrieel of kies je voor een huiselijke en landelijke stijl? Door te kiezen voor een betonstuc muur kun je een ruimte een compleet nieuw uiterlijk geven. Als je hier voor kiest blijft de stijlkeuze nog steeds vrij. Het past namelijk bij beide stijlen.

De industriële stijl

De naam van de stijl zegt het eigenlijk al. De industriële stijl is strak en bevat een paar vaste kleurtonen. Vaak wordt de stijl gecombineerd met beton grijs en zwart staal. Deze basis is wat de stijl zo een strak uiterlijk geeft. Een betonstuc muur past hier zeker goed bij. Door de gestucte muur wordt er rust gecreëerd in de ruimte. Ook de grijze beton kleur komt nu terug in de muur. Om de ruimte af te maken kun je kiezen voor verschillende accessoires naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor kussens die sterk afstaan ten opzichte van het grijs en zwart. Een mooi voorbeeld is okergeel of smaragdgroen.

De landelijke stijl

De landelijke stijl bevat in tegenstelling tot de industriële stijl niet veel donkere kleuren. Bij deze stijl wordt meer gebruik gemaakt van lichte kleuren. Dit is ook de rede dat de betonstuc muur ook mooi de combineren is met de landelijke stijl. De lichte kleur van het betonstuc sluit aan bij de witte tinten en de licht houten kleur. Vooral deze combinatie is vervolgens goed te combineren in het interieur. Kies bijvoorbeeld voor een tafel met eikenhouten poten en een betonlook blad. Door deze twee elementen te combineren blijf je ondanks het beton bij de landelijke stijl. Stijl de ruimte verder af met beige tonen die weer mooi passen bij het eikenhout.