De beste advertentie maken voor je auto

ik wil van mijn auto af

Bij het proces van je auto verkopen, komen er vooraf veel dingen bij kijken. Voordat je de auto kunt gaan verkopen, moet het voertuig namelijk verkoop klaar zijn. nu vraag je je vast af wat dat inhoudt. Het betekent eigenlijk dat je de auto klaarmaakt zodanig, dat de volgende persoon die hem van je overkoopt hem gelijk kan gebruiken. Wat je hiervoor moet doen is dan uiteraard de auto helemaal schoonmaken, opruimen en alle vloeistoffen bijvullen. Dit is al het halve werk van de verkoop. Een nette auto is namelijk veel aantrekkelijker. Zodra je dit hebt gedaan kun je beginnen met de advertentie.

Maak duidelijke foto’s

Als je een advertentie in elkaar gaat zetten, horen daar natuurlijk foto’s bij, maar ook een hele goede beschrijving, dus een pakkende tekst. Ik ga het eerst hebben over de foto’s. De auto is nu schoon en netjes, dus kunnen de foto’s worden gemaakt. Zorg ervoor dat de foto’s duidelijk zijn en dat alles goed in beeld komt. Als voor foto zou ik een foto van de zijkant van de auto kiezen. Op de daaropvolgende foto’s moeten de voorkant, achterkant en het interieur zichtbaar zijn. als er nog andere belangrijke of unieke dingen zijn aan de auto, zou ik hier ook een foto van bijzetten.

Zorg voor een pakkende tekst

Bij de verkoop auto, horen niet alleen foto’s, maar ook een tekst waarin alle informatie van de auto staat. Denk hierbij dus aan het model, type en merk van de auto, maar ook de kleur. Dit zijn dus meer de uiterlijke eigenschappen. In deze tekst zul je ook de kilometerafstand, apk informatie en bouwjaar moeten meenemen. Om de auto nog aantrekkelijker te maken, kun je positieve punten naar voren laten komen. Benoem dus echt wat deze auto speciaal maakt. Heeft de wagen toch een paar gebreken, noem die dan ook. De koper wil natuurlijk wel weten waar hij aan toe is.