Chloorshock is een aanrader voor iedere jacuzzi

Chloorshock

chloorshockLaatst heb ik chloorshock voor het eerst in onze jacuzzi gebruikt. Ik was direct enthousiast, omdat het meteen werkt. Het chloor was direct weer op peil en het water werd ook helderder. Dit product is dus zeker een aanrader, vooral wanneer je vaak gebruik maakt van de jacuzzi.

Chloorshock is goed voor de waterkwaliteit

Je hebt natuurlijk het meeste plezier van je jacuzzi of zwembad als het water mooi helder is. Ieder buitenbad krijgt een hoop te verduren, eigenlijk in ieder seizoen. Het water van een jacuzzi verdient dan ook regelmatig extra aandacht. Met chloorshock kun je het water snel herstellen bij warm weer of juist na een onweersbui. Naast de chloorwaarde is ook PH-waarde, alkaliteit en de temperatuur erg belangrijk om in de gaten te houden. Je vind de juiste producten hiervoor allemaal bij Bodyfitwebshop.

Online bestellen

Dit product heb ik besteld in de webshop van Bodyfitwebshop. Ik heb op dinsdagochtend besteld en de volgende dag had ik chloorshock al in huis! Omdat wij een groot zwembad hebben en ik al goede verhalen had gehoord over dit product, heb ik direct de 5 kilo verpakking besteld. Maar je kunt ook kiezen voor kleinere verpakkingen. Ik raad aan om zeker eens een kijkje nemen in deze webshop, hier vind je eigenlijk alles voor het onderhoud van jouw jacuzzi of zwembad. En dat allemaal voor zeer aantrekkelijke prijzen.

 

Meer verhalen